SVN: 58rr
Sieć: Play Fresh Pomógł: 49 razy Wiek: 22 Posty: 2030 Skąd: Józefowo Dołączył: 29 Cze 2007
Wysłany: 2008-05-25, 23:11
sam probowalem przeciez kiedys tam zrobilem odtwarzacz jakies ikonki jakis motywik i jakies tam ikony ksiazki tel.. aby byl ORGINALNY taki fullpack to naprawde kosztuje to duzoooo godzin spedzonych w programach graficznych oraz nawet chyba w zwyklym paint ...
puki co chwilowo poprawiam tlumaczenie gry medal of honorm allied assault na wersje 1.0 wiec mało mam czasu..
(przepraszam tych co obiecałem im motywy ef82 i inne)
Pewnie tłumy grafików będą walić "oknami" i ... okienkami po ten tytuł
SLEVIN napisał/a:
aby byl ORGINALNY taki fullpack to naprawde kosztuje to duzoooo godzin spedzonych w programach graficznych
Niestety to prawda , taki SXG75 czy EF81 używa i wyświetla na ekranie ponad 200 różnych ikon znajdujących się w różnych plikach bar np. tylko sama zmiana palety kolorów oryginalnych animowanych ikon w mainmenuapp_common.bar zajęła mi ze dwie godziny w Photoshop 7.0 CE i BREW Graphicpatch Creator mimo że w tych programach jestem dość wprawiony a co dopiero mówić o tworzeniu od podstaw animacji tych ikon . Podobnie czasożerne jest robienie motywu jeśli tworzy się do niego swoje gify i miksy mp3 , kiedyś coś unique pod kolor blue violet robiłem ale ...