Otóż mam taki problem że aparat mi robi zdjęcia jako lustrzane odbicie reinstall softu nci nei dał a w ustawieniach nie ma nic takiego.dla ścisłości kiedy robię zdjęcie palec jest z prawej ale po zapisaniu już z lewej .
SVN: 58RR Unl
Sieć: Era Pomógł: 7 razy Posty: 469 Skąd: z Nienacka Dołączył: 19 Lut 2008
Wysłany: 2009-05-06, 16:26
Bartekland, to nie jest ŻADEN błąd :p Właściwie, gdybyś się przyjrzał, takie zdjęcia idealnie oddają rzeczywistość. Śmieszny pomysł - reinstall softu. Jak myślę o tym, ile czasu poświęciłeś na naprawianie nieistniejącego błędu...
_________________ Dla Was - jedno kliknięcie, dla mnie - złoto i chwała (oczywiście w grze on-line Gladiatus) :mrgreen:
"Wiedza zdobyta samodzielnie jest więcej warta niż przekazana przez inną osobę"
Pomogłem daj "pomógł"
Historia : Nokia 2600 - Nokia 3100 - Nokia N90 - Nokia N93i - HTC Hremes - Motorola V235 - Toshiba G900 - HTC Universa
Obecnie BenQ Siemens EF81 i HTC Raphael +8GB Kingston
Masz pytania dotyczaceWindows Mobile sprzetu htc czy Toshiby lub innych z WM na pokladzie pisz do mnie pomoge
"Wiedza zdobyta samodzielnie jest więcej warta niż przekazana przez inną osobę"
Pomogłem daj "pomógł"
Historia : Nokia 2600 - Nokia 3100 - Nokia N90 - Nokia N93i - HTC Hremes - Motorola V235 - Toshiba G900 - HTC Universa
Obecnie BenQ Siemens EF81 i HTC Raphael +8GB Kingston
Masz pytania dotyczaceWindows Mobile sprzetu htc czy Toshiby lub innych z WM na pokladzie pisz do mnie pomoge