BenQ-Siemens EF81 - Forum GSM Strona Główna
BenQ-Siemens EF81 FAQ Grupy Profil Rejestracja Statystyki Szukaj Użytkownicy Zaloguj
Regulamin

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: AnarH
2009-09-13, 12:13
Fulltuning
Autor Wiadomość
#AnarH 
EF81 / KU990i

SVN: 58RR
Sieć: Orange POP
Wysłany: 2009-08-27, 19:45   Fulltuning

Ogłaszam konkurs na full tuning: w konkursie może brać udział każdy, kto potrafi zrobić bardzo przyjazną grafikę dla naszej EF81.

1. Czego oczekuje??
a) przerobienie jak największej ilości plików *.bar z tego telefonu(uwaga nie tylko graficzne)
b) oryginalności
c) aby fulltuning trzymał się "kupy"
d) mile widziane inne dodatki np. aplikacje JAVA, można również wrzucić aplikacje brew przerobione na swój sposób...

2. Wymagania:
a) wszystkie prace proszę wysyłać prywatną wiadomością - i tylko screeny(najważniejsze: główny wyświetlacz, wygaszacz, menu, pisanie sms, opcje, włączenie/wyłączenie telefonu, moje pliki i inne) - jeśli full tuning mi się spodoba to poproszę o paczkę ze wszystkim.
b) tematyka dowolna, ceniona oryginalność oraz jakość wykonania
c) wszystko ma być zrobione ręcznie(nie chce widzieć plików które są już zrobione przez innych twórców - grozi dyskwalifikacją)

3. Nagroda: dodatkowy transfer na chomikuj.pl(1GB lub 2GB[ w przypadku extramalnie dobrze wykonanej pracy] oraz oczywiście dodanie punktu do Pomógł

4. Możliwa praca grupowa - ale w takim wypadku tylko jedna osoba dostanie dodatkowy transfer...

UWAGA!! Nagrodę funduje ja, więc dlatego ja wybiorę zwycięzce, w razie jakiś pytań piszcie do mnie...

Konkurs rozpoczyna się 28.08.2009 o 00:00, a zostanie zakończony 10.09.2009 o 00:00
(po zakończeniu konkursu wrzucę tutaj wasze wszystkie prace, oraz napiszę która praca wygrała a w innych pracach napisze dlaczego nie wygrała...

♫♫►♫♫

profil PM email www gadu   | 

$mkdexter 

SVN: niedotyczy
Wysłany: 2009-08-29, 07:41   

AnarH napisał/a:
c) wszystko ma być zrobione ręcznie(nie chce widzieć plików które są już zrobione przez innych twórców - grozi dyskwalifikacją)

Ja bym to ujął "praca musi być samodzielna, nie może sprowadzać się do kompilacji gotowych elementów wcześniej już przez inne osoby stworzone" albo coś w ten deseń. Bo ręcznie to np. na kartce papieru ;)

profil PM   | 

#AnarH 
EF81 / KU990i

SVN: 58RR
Sieć: Orange POP
Wysłany: 2009-08-30, 16:58   

mkdexter, chodziło mi o to żeby nie korzystać z "gotowców"...

♫♫►♫♫

profil PM email www gadu   | 

Odpowiedz