Szkoda nowego tematu wiec podepne sie tutaj.
Czy soft do EF81 jest jeszcze rozwijany? Mozna spodziewac sie wersji, ja wiem? 68? Czy moze 58 to juz szczyt mozliwosci?
A moze ktos z was wie jak od strony praktycznej wyglada taka edycja softu? Moze jakies poradniki sa na sieci do tego?
Sieć: Play Pomógł: 17 razy Posty: 942 Skąd: The Meeting Place Dołączył: 10 Kwi 2007
Wysłany: 2007-06-14, 19:22
Cytat:
A moze ktos z was wie jak od strony praktycznej wyglada taka edycja softu? Moze jakies poradniki sa na sieci do tego?
pewnie potrzebne są środowisko programistyczne, emulatory softu, kompilatory, szyfratory itp. a wszystko to autorstwa BenQ więc z pewnością sam tego nie zrobisz
Co do upadłości BenQ - jak już pisałem na forum to bardziej złożona sprawa. Na infolinii mówią, że upadłość BS to brednie, w autoryzowanych serwisach nie ma części, a jedynie info, że BS upadło...
Nie wydaje mi się, żeby było coś ja napisałeś Venciu, a szkoda... A co do BenQ to jak napisałem w jakimś innym temacie, przeczytałem że upadły tylko Europejskie filie BenQ, a w Azji telefony będą nadal produkowane...
SVN: NOKIA 5200
Sieć: PLUS
Zaproszone osoby: 30 Pomógł: 13 razy Wiek: 25 Posty: 433 Skąd: zza rogu!! Dołączył: 26 Maj 2007
Wysłany: 2007-06-14, 20:06
Tylko ze v58 nieby produkowany(pisany) gdzies w europie na zchodzi tylko w naszym rodzimym Wrocławiu i moze chłopakom bedzie sie chcialo napisac cos stabilnego i naprawde lepszego..Ale kto tam ich wie..Narazie szczytem jest v58 i czekac jak ruski zrobia cos swojego na bazie v58!!
Proszę mi doradzić, co mam zrobić kiedy ten telefon nie reaguje na podłączanie do komputera, podłączanie ładowarki i w ogóle nie da się go włączyć. Chciałem spróbować zmienić soft korzystając z powyższych wskazówek, niestety nie idzie mi łatwo:(
Nie pomogło:( Mysle że przyczyna tkwi w samym telefonie. A powiedzcie mi czy to prawda że wszystkie gwarancje straciły ważność w momencie ogłoszenia upadłości firmy??
Sieć: Play Pomógł: 17 razy Posty: 942 Skąd: The Meeting Place Dołączył: 10 Kwi 2007
Wysłany: 2007-06-24, 16:23
gwarancje nie straciły ważności, na benqmobile.com masz adresy autoryzowanych seriwsów. a jak masz gwarancje nie od BS tylko od producenta to już zupełnie inna bajka bo dajesz do sprzedawcy i to on już się martwić ma co dalej